Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono už samo o sobě "pohybovat se ve vysokých společenských kruzích na větvi stromu", je životu nebezpečné proto, že takovou společensky přetíženou větev je možné jednoduše odřezat. Proto (někteří) lidé rozumní už dávno se stromů slezli a pohybují se většinou na zemi nebo při zemi. :-(;-)

0 0
možnosti

Tak já si politického ministra obrany nebo války představuji jinak. Možná budeme ještě říkat "zlatá Peak":-). Asi nejsou lidi:-)

0 0
možnosti

Zlatá Peak nevím ale zlatý Pelikán vzhledem k tomu co se chystá na spravedlnosti určitě.

0 0
možnosti

Rozhodně se Šlechtové nechci zastávat, ta "story" s jejím psem na Vítkově je skutečně trapná a nedůstojná ministryně národní obrany, ale pokud jde o ten dopis Babišovi, neřeší tam nic jiného, než že byla neprávem nařčena z plýtvání státními financemi, když jako jako ministryně pro místní rozvoj používala odbavení pro VIP osoby. Jak sama píše v dopise, cestovala vždy v ekonomické třídě běžných linek, čímž naopak ušetřila mnohem více peněz, než kdyby používala obchodní třídu, či vládní letku. Takže to, že po Babišovi chce, aby prověřil cestovní náklady ostatních členů vlády, je podle mne z její strany naprosto v pořádku. Babiš strašně rád vymetá Augiášův chlév, ale nějak zapomíná na svůj vlastní práh.

3 0
možnosti
Foto

Nechci poučovat, ale větev se podřezává. Podkopává se stolička.

4 0
možnosti

Zcela výjimečně s vámi souhlasím.;-D

0 0
možnosti