Diskuse

Je Tomáš Rosický sparťanský mazánek, a nebo to má být projev kultu osobnosti ve Spartě ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naštěstí trenér Stramaccioni má o kvalitách Rosického, na rozdíl od Vás, jasno. Uvedl to v pátek uveřejněném velkém rozhovoru v časopisu Echo.

1 0
možnosti
JL

Souhlas, ještě doplním jak komentátoři sdělili že až to bude ostřejší utkání tak rozhodčí určitě budou více "hlídat" fauly na tuto modlu. Strašné je je že ti komentátoři mysleli vážně !!!

1 0
možnosti
JF

J43i89ř11í 88F42o57g39e64l

12. 9. 2017 8:07

Tento blog spíše svědčí o nízkosti autora, než o něčem co se tu snaží prezentovat.

2 1
možnosti
Foto

Nějak jste se o tom sportu rozepsal. Na to, že mu vůbec nerozumíte. :-/ A jen tak mimochodem, pod "protěžováním" si představujete co?

2 0
možnosti
MB

Vrcholový sport je druh živnosti a klub je firma. Ona jde na trh a divákovi nabízí svou produkci. Z pohledu sportovců je to pak s.r.o, nastupuje věk, s ním zranění a stále se prodlužující doba léčení ... Nabízí se srovnání Rosického a Jágra. Oba již za zenitem - na straně druhé stále reklamní tahák diváka. Jeden si mzdu většinu času odseděl - druhý na ledě vydřel. Jak se Tomáš cítí - terč posměchu a vtipů, nevím. Každopádně celá věc je v rukou majitele firmy ... :-)

1 1
možnosti
Foto

Jsem sice Slávista, ale tento způsob komentářů k bývalé ikoně národního mužstva a dnes znovu i Sparty odmítám. Je trapné až hloupé kvalitu tohoto stále nadstandardního a rozdílového hráče, který konečně přinesl do hry rudochů nějaké myšlenky a průnikové přihrávky, zpochybňovat. I když Tomáš nevynikl zrovna extrémním běžeckým výkonem, každého kdo fotbalu aspoň trochu rozumí, musí přítomnost takového hráče na hřišti potěšit. Člověk, který fotbal nikdy nehrál to ale nemůže ocenit a neměl by se k hráčům typu Rosického ani vyjadřovat! Nefotbalových atletů máme v nejvyšší soutěži dost.

Nicméně v derby snad kvalitativně lepší Slavia schopnosti sparťanské ikony i celkově nepříliš nebezpečných rudochů eliminuje. R^

3 0
možnosti