Diskuse

Je to náš Kocourkov, a tak tedy, jak se nám v něm žije …

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dík za parádu a karma.

Co dál?

No, bylo by možné.......... podle příkladu Renešova, povýšit město Prahu na námořní přístav.

Bylo by možné vyhlásit, že dotyčný pan Babiš je pravdomluvec zlatoústý a do ústavy zapsat, že co ústavní činitelé činí, vždy dobře činí a že mají vždy pravdu - lidu obecnému by odpadly starosti s tím, jestli náhodou nelžou a nedělají z nich blbce.

Bylo by možné využít pokroků v IT technologii, lidem zakázat myslet a elektronicky to kontrolovat. Samozřejmě s přísnými postihy - za všechny neposlušnosti.

Bylo by možno cenzurovat nejen elektronickou poštu, ale i papírovou a balíky dodávané Česko poštou, protože je to nejefektivnější a nespolehlivější dodavatel. Jiní doručovatelé by byli zakázáni, protože nemají dostatečně červené firemní barvy a zasilatelské obaly. Mobilní operátor by byl samozřejmě jen jeden, nový se 100%-ní účastí Číny.

Bylo by možno lidem zabavit veškeré tiskoviny i elektronickou literaturu a náhradou jim, možná, zdarma dodat sebrané spisy projevů verbálních i písemných všech dosavadních potentátů.

Bylo by možno nařídit kupovat pouze produkty Agrofert a výrobky/produkty jiných firem zakázat.

Bylo by možno do ústav dále zapsat, že naším strategickým partnerem je Čína, popř. ještě i Rusko, protože tam umí vše nejlíp a máme se os nich co učit.

Bylo by možno mnohé další, protože v našem Kocourkově je všechno možné, zejména za současného složení vlády, Parlamentu i Hradu. Osobně jsem přesvědčen, že pokud bude i po volbách zachován status quo, tak se toho mnohého nepochybně dočkáme. A to v míře podstatně větší, než by vás v divokých snech napadlo...... tedy dokud bude snění povoleno.

1 0
možnosti