Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oprava: Zajímalo ba mě. co byste napsal, kdyby tento člověk, jednající "pod tlakem," zastřelil tři mladé muže - v policajtských uniformách? Anebo s nimi i toho exekutora? Kdyby v Nice toho ozbrojeného teroristu včas odstranili, byla by zachráněna málem stovka lidí... Bohužel se tak nestalo.

8 1
možnosti

Vy jedna šikulko, Vy jste to hned pojala tak nějak internacionálně. Když ale víte podrobnosti, kolik a za co dlužil a proč neplatil, taky jste se s nimi mohla tady pochlubit.

0 1
možnosti
Foto

Zajímalo ba mě.co byste napsal, kdyby tento člověk jednající ůpod tlakem zastřelil tř mladé muže - v policajtských uniformách? Anebo toho s nimi i toho exekutora? Kdyby v Nice toho ozbrojeného teroristovř čas odstranili, byly by zachráněna stovky lidí Bohužel se tak nestalo. !

0 1
možnosti
RN

exekutora by skoda nebyla, na to nezapomente.

0 3
možnosti
FB

Rád bych se zeptal, co jste psal po vraždě osmi lidí taky psychicky labilním jedincem, který byl pod obrovským tlakem, že mu chce Policie odebrat legálně drženou zbraň. Můžete mi dát odkaz na Váš článek? Děkuji.

2 1
možnosti
KB

Ano, odpráskli ho.

Když se se na to podívám, jak píšete,v globálním světle, tak nějak ze široka a tak nějak všeobecně, tak je zásadní, že ten člověk začal střílet ze samopalu, tak ho zastřelili.

Je jedno, jestli přišel exekutor, nebo mu přišli odstřihnout elektroměr, nebo se jednalo o milence manželky.

14 1
možnosti
PK

Zajímalo by mě, co probíhá myslí lidí, kteří dokážou z člověka, který neoprávněně použije nelegálně drženou zbraň, zraní 3 osoby a při přestřelce s policií je zabit, udělat málem mučedníka?

21 0
možnosti
JR

J81a29n 62R13á33ž

21. 7. 2016 18:14

Existují pitomci, kteří udělají i z ivanovického řezníka Dahlgrena mučedníka. S tím nenaděláme.

0 0
možnosti
VS

Bez zohlednění příčin, proč se to stalo. Co by autor dělal a jaký blog by asi napsal, kdyby mu tam zastřelili ženu, děti, vnoučata, ..... jenom proto, že i po prvních zraněných by policie hledala jiný způsob eliminace tohoto útočníka, než použila?

4 0
možnosti
VP

Jo, Uherský Brod - neschopná policie .... Ostrava - odpráskli ho jak prašivého psa ...

20 0
možnosti
JN

J22o90s64e58f 79N53i91k84l

21. 7. 2016 11:44

...naše zákony dovolují každému chytrákovi loupit majetek tomu hloupějšímu, který se nevyzná v kličkách lichvářů, namísto vysvětlení podmínek půjčky si radějí nastudují s jakým majetkem ten "hlupáček jeden" disponuje a rybka je v síti...také způsob podnikání...!!...pak se nedivte...

2 7
možnosti
PK

Ten chlap střílel po lidech z nelegálně držené poloautomatické útočné pušky. Bylo asi jen štěstím, že nezranil nikoho jiného, než policistu, exekutora a tu úřednici. Pamatuji si ze služby v armádě, že ta zbraň má dostřel snad 2 km a kulka může zabít i na sakra velkou vzdálenost. Ten člověk střílel v osadě, kde byla spousta dalších, zcela nevinných lidí, které mohl, i když nechtěně, zabít či zranit. A to jen proto, že odmítal splácet své závazky, patrně se na to vykašlal, a navíc to byl podle okolí minimálně poněkud vyšinutý člověk. Policisté konali, tak jak měli. Eliminovali ohrožení okolí. Těm zraněným přeji brzké uzdravení.

Jenom nechápu, proč se v podstatě z asociála dělá mučedník.

22 0
možnosti
AT

Pominul bych úplně fakt, že to byla nelegální zbraň (to v ten moment nikdo nevěděl), že se jednalo o exekuci a jaké byly její příčiny. Ten magor prostě a jednoduše ohrožoval bezprostředně na životě své okolí a postřelil i zasahujícího policistu. Střelba bylo zřejmě jediné možné vyústění.

0 0
možnosti
AT

Máte pravdu, cajti měli adekvátně počkat, až budou vyčerpané všechny možnosti (= vystřílí všechny v dosahu)

5 0
možnosti
  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
... žít a zůstat v životě úplně sám v samotě,to není úplně nejvhodnější a nejšťastnější,ale ne vždy o tom rozhodujeme my sami,někdy jsme dokonce bez šance postaveni tzv. před hotovou věc ... a tečka ...a toto mají zvířata geneticky v sobě zakódované,a proto žijí ve smečkách,různých společenstvech,pospolitostech a symbiózách ...... káždý z nás,bez rozdílu toho v jaké své momentální životní situaci se nachází, to má na tomto světě na určitý čas všechno pouze a jenom propůjčené ... ... ten,kdo si to již uvědomil,a i se podle toho tak již chová,přemýšlí a uvažuje,patří mu za to tedy i poděkování ... ... ten,kdo je pomalejší,tak se k tomuto prokouše...po čase také,a budiž všem tyto články návodem,slabikářem,pomůckou,příručkou  ... může nastat situace,že některé myšlenky, prezentované v článcích, v někom z Vás vyvolají nepříjemný a negativní pocit,který je označován,jako VZTAHOVAČNOST,ale mohu Vás uklidnit,protože pokud by u Vás tato situace,nastala,tak se jedná o SVĚDOMÍ...

...život mě naučil,že nejnebezpečnější a nejbezpečnější zároveň, jsou zbraně : -lidský jazyk -tužka -papír ... nakonec ne jednou jsem se stal terčem posměchů,ironických poznámek,zesměšňování a ponižování,že moje IQ a schopnost komunikovat,odpovídá tomu,že musím psát,a to nejlépe ještě do konceptu...ano,tak mě to život naučil,nestydím se za to a budu v tom i pokračovat dále,jelikož se mi to osvědčilo i z dob,když mi bylo vyhrožováno odstraněním a fyzickou likvidací,když jsem byl vystaven a stal se obětí rabování a plundrování,když jsem byl uvržen do SAMOTY,když jsem zůstal na všechno a ve všem SÁM.....ale osvědčilo se mi to i v době,kdy po tom všem,mi byl navrhut SMÍR v domnění,že bude vše ZAPOMENUTO...

P.S.  Z přetrvávajících zdravotních důvodů není moje motorika ještě úplně vpořádku, v souvislosti s vkládáním myšlenek skrz klávesnici na "papír", a tak to může někdy působit diletantsky, až komicky  :-(