Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a90n 24R41á69ž

13. 4. 2017 16:31

Jediná skutečnost mne uklidňuje, že ti, kdo ovládají ze zákulisí dění na scéně, která je pak komentována titulky, o kterých se zmiňujete, také ví, že při vzájemném konfliktu jaderných mocností, se nebude moci nikdo kde schovat.

Takže harašení zbraní, jak na Ukrajině, tak i u korejského poloostrova, mne nechává v relativním klidu.

Ani Trump, ani Putin, ani Si Ťi-pching nemají takové postavení, aby si dělali, co chtěli. Všechny tyto pány někdo ze zákulisí ovládá a také jim určuje mantinely, kam až mohou ve svých mocenských extravagancích zajít a nakonec je donutí, aby se nějak domluvili. Zvláště dnes, kdy se rozdávají nové karty, které určují sféry vlivu, je taková dohoda nutná. Mým přáním je, aby k takové dohodě co nejrychleji došlo a nedopadla pro nás tak katastrofálně, jako dohoda v Jaltě.

A tak blahořečím tomu, že rozhodující mocnosti se navzájem drží v šachu silou svých jaderných nosičů a množstvím jaderného arsenálu. To je totiž jedinou zárukou, že k celosvětovému konfliktu nedojde.

0 0
možnosti

J71i31ř96í 51H87r46b80e92k

13. 4. 2017 19:54

Vycházíte z předpokladu, že myšlení toho, kdo má k dispozici „červenej knoflík“ je regulována běžnými pudy sebezáchovy. Dokud tento předpoklad bude platit, tak máte do jisté míry pravdu. Existují ovšem i jiná myšlení, kterým například nedělá problém odpálit se za účelem zabití pár desítek lidí...;-)

0 0
možnosti