Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Růžička fungoval stejně jako další funkcionáři ve sportu. To, že si dostatečně neprobral situaci s tatíčkem je jeho velkou chybou. Každý rok vstupuje do vrcholového sportu jeden ročník. Pokud má soutěž pro jednoduchost stejný počet týmů dospělých a juniorů ve kterých jsou cca 3 populační ročníky . Znamená to, že by každý rok z vrcholových týmů musela odejít třetina, aby se ta jedna třetina juniorů měla kam upíchnout. Problémem je, že ti co jsou v té nejvyšší soutěži nechtějí v průměru končit po třech letech. Takže, i když synáček hraje první ligu za juniory, není pravidlem, že skončí automaticky v extralize. Potom má třeba pan Růžička možnost vyzkoušet několik kluků v prvním týmu. Můžou být třeba stejně dobří a na trenéra je vytvářen tlak různobarevných papírků, aby jich co nejvíce vyzkoušel. Tyto barevné papírky nebuďte naivní, končí na různých místech v klubu a o tom pan Růžička zcela správně chlapsky pomlčel. A že peníze přišly z jiného účtu než klubového? Možná by to způsobilo klubu nemalé potíže. A proč se na synáčka nedostalo? Kromě papírků rozhoduje i to jak se momentálně klubu daří, jestli hraje o postup, sestup, jestli zrovna vyhrává 5:0 a nějaké pako nic nepokazí, nebo prohrává 0:5 a zápas je odpískán. Protože neuvážené nasazení nováčka může znamenat pro trenéra i konec na lavičce. Takže závěrem pro bohaté tatínky - kupte si celý klub a postavte si na led třeba uklízečky.

1 0
možnosti
Foto

Pokud by Růžička toho půl milionu dal do pokladny jako sponzorský dar, tak bylo vše v pořádku.

Kdyby otec toho kluka nechtěl peníze zpět, tak toho půl milionu zřejmě Růžičkovi zůstalo, když za půl roku nebyl schopný tyto peníze do pokladny dát.

Jak jsme se dozvěděli, tak je celkem běžné, že movití rodiče přispívají trenérským klubům sponzorskými dary. Potom by ale ten otec měl problémy s vymáháním svého sponzorského daru zpět, pokud by vše proběhlo podle zákona.

1 0
možnosti

J13a96n 63H20r53u54z58a

28. 9. 2016 15:41

Také fandím partě z Nagana. Jágrova generace, to byl náš zatím nejlepší hokej. No a člověk je tvor chybující. Kdo z nás neudělal chybu? Jen mě autore mrzí, že v rámci té zevšeobecńující teorie považujete každého za chybujícího ve smyslu, že bere úplatky. Já třeba nikdy nebral a to jsem příležitost ve své pozici měl. Nejsem svatý. Dokonce si myslím, že v tomto ohledu nejsem v menšině. Slušných lidí tady žije stále hodně.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS