Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tak tohle vážně nevymyslíš, to by i Pat & Mat řekli jenom ... a je to ...

Ceny vstupenek do „ sektoru hostí „ budou pro fanoušky brněnské Komety, za trest, o 280,- Kč dražší, než pro domácí. Tak bylo rozhodnuto před prvním semifinálovým utkáním v Hradci Králové. Proč ? To nikdo racionálně nevysvětlil.

I přes to, že oba dva sektory na stání fanouškovských táborů ve Fortuna Areně v Hradci Králové dělí jenom několik metrů od sebe, tak domácí zaplatí 170,- Kč a hosté zaplatí 450,- Kč. Pochopitelně, že to značně rozladilo fanoušky Komety. O to větší bylo fanouškovské rozladění v okamžiku, kdy generální manažer Hradce Králové, pan Aleš Kmoníček, vydal tak duchaplné prohlášení, nad kterým do slova a do písmene zůstává rozum stát. Takže důvodem, tímto diskriminačním, neférovým a nekorektním rozhodnutím prý, podle hradeckého manažera Aleše Kmoníčka, byl zámysl nastavit stejné podmínky pro hradecké fanoušky, kteří zaplatí v Brně za lístek na stání 450,- Kč....jak se s oblibou říká … TAK TOHLE VÁŽNĚ NEVYMYSLÍŠ ... Pochopitelně tento argument u fans-Komety neobstál a zcela logicky se nabízí pokračování této matematické anabáze po příjezdu do Brna … dobrá tedy, my jsme měli v Hradci vstupné dvojnásobné oproti zbytku stadionu, a tak tedy to máte hradečáci v Brně, ne za 450,- Kč, ale rovnou za „ tisícovku „ .

Všichni, kteří se celý život tzv. „ motají“ okolo hokeje, ať už samotní hráči, a nebo reportéři, či novináři, se jednoznačně shodují na tom, že nikdy a nikde, se s tímto ještě nesetkali. Ještě byla ze strany ČT snaha o získání podrobnějších a detailnějších informací, a tak před zahájením zápasu se odehrával rozhovor na kameru s manažerem Alešem Kmoníčkem, se snahou zjistit opravdové a racionální důvody celé té transakce s cenou vstupenek na utkání. No, ono to mělo k rozhovoru hodně daleko, protože dotazovaný řekl, že všechno již uvedl v tisku, a tak nemá důvod se opakovat na kameru ... A  JE  TO ! ... 

Já kupuji rohlík za 2,- Kč, ale ty jsi z jiného města, tak za něj zaplatíš 5,- Kč...typický Kocourkov u nás, a už dokonce i ve sportu, kde by se spíše očekávalo jednání v duchu FAIR-PLAY. Ve finále tomu nasadil korunu svým prohlášením, marketingový ředitel Mountfieldu, pan Petr Picka, že systém cenotvorby vstupenek pro hosty používají, aby vytvořili stejné cenové podmínky pro hradecké fanoušky, ale hlavně, že na základě jejich letitých zkušeností s těmito vypjatými semifinálovými zápasy jim značně stoupají náklady vzhledem k počtu fanoušků. Proč marketingový ředitel Petr Picka lže ? Jaké letité zkušenosti ? Jak dlouho je Hradec Králové v extralize ? Jaké zvyšující se náklady ? Vždyť letos jsou hradečáci teprve prvně v semifinále extraligy. Pokud těmi zvyšujícími se náklady bylo myšleno posílení pořadatelské služby, což se také, tak nějak šušká, že všechno to mělo důvod, a sice strach z toho, že by brněnské fanoušky tzv. „ neukočírovali „ , a tak šlo o to, jejich fans odradit cestou nastavením nehorázného vstupného … jak krátkozraké, vždyť ten, kdo bude za každou cenu jet fandit, ale i tzv. "fandit" Kometě, tak si tu cestičku do té jámy lvové nějak určitě najde, aby se tam patřičně seberealizoval a vyřádil. Navíc samotné prohlášení od zástupce takové renomované firmy, obchodní společnosti, jakou je Mountfield, která má miliónové obraty, o obavy ze zvyšujících se nákladů v řádech tisícovek za posílení pořadatelské služby ?... tak to je víc, jak trapné... holt by museli manažeři na kole štěstí , u Bédy Trávníčka, upravit procenta slev, aby to jejich obchodní společnost nepoložilo a zůstala tzv. „ na svejch“.... takže tedy,v Kocourkově sportu zdar a naší hokejové extralize obzvlášť.

 

 

 

Autor: Ivo Panuš | čtvrtek 30.3.2017 9:24 | karma článku: 18,93 | přečteno: 994x
  • Další články autora

Ivo Panuš

Mohla by to být naše vnučka, dcera, sestra, ale většina by jí nejraději přibila na kříž.

Zpráva o tom, že uvězněná Tereza H. v Pakistanu si podala odvolání, tak vyvolala ve všeobecném měřítku opětovnou vlnu nenávistných komentářů a vzkazů do pakistánské věznice v diskuzích zveřejněných článků jednotlivých médií.

3.4.2019 v 2:28 | Karma: 17,69 | Přečteno: 1239x | Diskuse| Společnost

Ivo Panuš

Epilog, a nebo post scriptum: „Lidé bděme!“

Poselství všem těm, kteří ještě neprocitli a stále slepě věří mystifikacím a intrikám o naší sociální politice, o vytváření důstojných podmínek pro naše občany, a že to naše milostivá vrchnost s námi myslí jen a jen dobře.

20.2.2019 v 8:34 | Karma: 14,41 | Přečteno: 271x | Společnost

Ivo Panuš

Přišel jsem o zdraví kvůli rodině, a nebo jsem přišel o všechny kvůli mému zdraví?

Na každý pád jsem "v tom" zůstal sám.Je dost možné, že jsem již tuto otázku v sobě řešil, ale ono to už všechno trvá, tak nekonečně dlouho. Slušností je dát vědět, sdělit, co se děje, a nebo co se odehrálo, případně se rozloučit.

14.2.2019 v 9:50 | Karma: 22,68 | Přečteno: 919x | Společnost

Ivo Panuš

Nervózní a vzteklej, jako sáňky v létě ...

...by měl být ten co “zapomněl“ na zpoplatněné “panelovce“ někde u Humpolce zátaras chovající se, jako trychtýř. Co Vy na to, pane ministře Ťoku? A laskavě, neházejte umíněně vinu na kamioňáky, kteří za to, že sněží opravdu nemohou.

14.12.2018 v 2:59 | Karma: 18,64 | Přečteno: 602x | Diskuse| Společnost

Ivo Panuš

Kdy natočí parodii o naší milostivé vrchnosti podle předlohy povídky V zámku a v podzámčí?

Zásadně nesouhlasím s parodií podle předlohy Harry Potter, jelikož to vzbuzuje dojem, že cílem je ještě více diferencovat naší společnost ... boháč & chuďas ... je to ve stylu "já na to mám". Celou parodii považuji za zcela nemístnou.

11.12.2018 v 3:36 | Karma: 15,12 | Přečteno: 535x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Europoslanci prodloužili volný obchod s Ukrajinou, unijní farmáře více ochrání

23. dubna 2024  13:03

Europoslanci schválili prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, ovšem s kroky k vyšší ochraně...

Exposlanec ODS Šťastný, lékař bývalého prezidenta, se pokouší za ANO o návrat

23. dubna 2024  12:26,  aktualizováno 

Pražské ANO ve středu rozhodne, zda zkusí vrátit do nejvyšších pater politiky Borise Šťastného,...

Začaly vypovídat poškozené. Vyslechnout si je Cimický k soudu nepřišel

23. dubna 2024  11:02,  aktualizováno  12:47

V případu psychiatra Jana Cimického, který čelí obžalobě z několika znásilnění a desítek případů...

Jste pryč, když jiní umírají? Ukrajinci v branném věku přišli o konzulární služby

23. dubna 2024  12:37

Ukrajina přestala poskytovat konzulární služby ukrajinským občanům v branném věku, kteří pobývají v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
... žít a zůstat v životě úplně sám v samotě,to není úplně nejvhodnější a nejšťastnější,ale ne vždy o tom rozhodujeme my sami,někdy jsme dokonce bez šance postaveni tzv. před hotovou věc ... a tečka ...a toto mají zvířata geneticky v sobě zakódované,a proto žijí ve smečkách,různých společenstvech,pospolitostech a symbiózách ...... káždý z nás,bez rozdílu toho v jaké své momentální životní situaci se nachází, to má na tomto světě na určitý čas všechno pouze a jenom propůjčené ... ... ten,kdo si to již uvědomil,a i se podle toho tak již chová,přemýšlí a uvažuje,patří mu za to tedy i poděkování ... ... ten,kdo je pomalejší,tak se k tomuto prokouše...po čase také,a budiž všem tyto články návodem,slabikářem,pomůckou,příručkou  ... může nastat situace,že některé myšlenky, prezentované v článcích, v někom z Vás vyvolají nepříjemný a negativní pocit,který je označován,jako VZTAHOVAČNOST,ale mohu Vás uklidnit,protože pokud by u Vás tato situace,nastala,tak se jedná o SVĚDOMÍ...

...život mě naučil,že nejnebezpečnější a nejbezpečnější zároveň, jsou zbraně : -lidský jazyk -tužka -papír ... nakonec ne jednou jsem se stal terčem posměchů,ironických poznámek,zesměšňování a ponižování,že moje IQ a schopnost komunikovat,odpovídá tomu,že musím psát,a to nejlépe ještě do konceptu...ano,tak mě to život naučil,nestydím se za to a budu v tom i pokračovat dále,jelikož se mi to osvědčilo i z dob,když mi bylo vyhrožováno odstraněním a fyzickou likvidací,když jsem byl vystaven a stal se obětí rabování a plundrování,když jsem byl uvržen do SAMOTY,když jsem zůstal na všechno a ve všem SÁM.....ale osvědčilo se mi to i v době,kdy po tom všem,mi byl navrhut SMÍR v domnění,že bude vše ZAPOMENUTO...

P.S.  Z přetrvávajících zdravotních důvodů není moje motorika ještě úplně vpořádku, v souvislosti s vkládáním myšlenek skrz klávesnici na "papír", a tak to může někdy působit diletantsky, až komicky  :-(