Vladimír Růžička, charismatický hokejista a trenér si vyslechl „Jménem České republiky...

28. 09. 2016 14:22:41
... což pochopitelně okamžitě probudilo k diskuzím dva antagonistické tábory, jeho stoupenců a odpůrců, kteří se předhánějí ve svých spekulacích a konspiracích o tom, jak to "tutově" všechno bylo.

PROLOG :

... ten jenž je bez hříchu, ať hodí kamenem ...

I já patřím do jednoho z těch antagonistických táborů, a sice do skupiny příznivců a stoupenců Vladimíra Růžičky. Ale beru to celé s nadhledem, jelikož co mě vždy zajímalo, zajímá a i v budoucnu bude zajímat, tak je pouze to, co se kolem něj děje v přímé souvislosti s ledním hokejem, a sice to co na vlastní oči vidím a vlastní uši slyším, to jak se mu daří, či nedáří v jeho, teď už jenom trenérské práci. Nikdo nejsme bez chyb, jsme jenom lidé a návod k životu nám nikdo nevystavil. A ten, kdo tvrdí, že je tzv. „ neprůstřelný “ , tak akorát lže a ještě ke všemu si lže do vlastní kapsy. Už jsme si pomalinku zvykli na to, že se tady u nás úspěch neodpouští, a že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Stejně, tak jsme si již zvykli, že pokud je někdo v naší společnosti v „ laufu „ , tak se na něj zaměříme a kroužíme kolem dotyčného, jako supi a čekáme, ža dotyčný klopýtne ....

Použitý zdroj :

http://zpravy.idnes.cz/vladimir-ruzicka-soud-zpronevera-palascak-f21-/krimi.aspx?c=A160926_144452_krimi_jkk

ivopanus.blog.idnes.cz/c/496253/vladimir-ruzicka-charismaticky-hokejista-a-trener-zasazen-osobni-zivotni-tragedii.html

Dovolím si použít článek, jehož odkaz následně přikládám, jako výchozí materiál ke svému dnešnímu příspěvku. Tento článek byl i umístněn na sociální síti FCB a ty komentáře, které se cestou FCB šířili, tak to mě jenom utvrdilo v tom, o čem jsem psal před malou chvilkou. Nebudu z toho nic detailně citovat, pouze okrajově, jelikož to je šílené bahno, v kterém je namixováno snad úplně všechno svinstvo... najednou se propírá a dává do souvislosti smrt jeho manželky, stejně tak se propírá jeho nynější partnerka, včetně „ zaručených „ informací, kde se s ní seznámil, a čím se živila v minulosti... aby toho nebylo ještě málo, tak se všichni zúčastnění „ odborníci „ v oblasti naší justice začnou zabývat, jak to je s našimi soudy, a co by oni udělali, jak by to oni odsoudili. To, že s naší justicí je to všelijaké, tedy přímo VONIČEM, tak to pravděpodobně si uvědomujeme všichni a nemá cenu se v tom zrovna moc babrat, jelikož to k ničemu nevede, ani nepovede.

Pravdou v tomto případě zůstává ta skutečnost, že každá mince má dvě strany, tedy v tomto případě na jedné straně je ten, kdo údajně bral, ale na druhé straně mince by měl být ten, kdo údajně rozdával, aby z toho mohl profitovat, ale ten fotřík, toho ne zrovna moc talentovaného synáčka, se nějak vytrací.... Záměrně píši o všem, že údajně se jednalo o to, či ono. Nijak jinak si o tom, ani moc nedovolím psát, jelikož já u toho nebyl... neviděl jsem to na vlastní oči, ani neslyšel na vlastní uši. A takové soudy z řad diskutujících, že by měl Vladimír Růžička ze sportu okamžitě zmizet... copak jsme všichni už zapomněli, jak hrál ligu, jak hrál za nároďák, včetně Nagana, jak trénoval nároďák, mistrovství světa, a nebo Slavii, a kam se posunul v ledním hokeji Chomutov. Tohle jsou pro mě skutečnosti, které si mohu dovolit hodnotit a také i soudit a kritizovat....že jsi blbě nahrál, že jsi měl vystřelit, že jsi měl postavit jinou soupisku mužstva, že neustále žvýkáš, že když si na střídačce sundáš bundu, tak je zle, že máš na ty kluky neskutečný vliv.... ostatní mě vůbec nemusí zajímat, tím myslím jeho soukromí, a nebo jestli je bordelář na papíry, dokumenty a účetnictví, jelikož o tom vím úplný kulový. Kdyby nerozuměl lednímu hokeji, nebyly za ním vidět hmatatelné výsledky, tak tedy ať jde do ... A navíc co si budeme povídat, že má neskutečné charisma, právě pro jeho svěřence, právě z důvodu toho co za svojí hokejovou kariéru dokázal, tak to je bez debat. Pokud bychom se měli držet toho, že za každé údajné klopýtnutí by měl každému zaznít ortel VYPADNI !!!, tak nevím, jak by to tady za chvíli vypadalo. Pravděpodobně by v parlamentu nikdo neseděl, lékařské ordinace by byly opuštěné, a nebo by ani nebylo nikoho, kdo by se mohl obléknout do soudního taláru ... každý dělá chyby, každý si za svůj život to nějaké máslíčko na hlavě vyrobil, a tak by všichni museli VYPADNOUT !!!

Nechci tady v tomto příspěvku z toho dělat nějakou grafomanskou kompozici, a nebo Vladimíra Růžičku ortodoxně obhajovat a vynášet do nebes. Chci pouze zde sdělit svůj názor na celou tu problematiku, že se na všechno snažím dívat racionálně a hlavně s klidnou a čistou hlavou. Protože si zcela jasně uvědomuji, že každý z nás dělá chyby, i já, každý může za svůj život udělat nějaký přehmat, či šlápnout vedle, každý z nás, i já. Pro mě je Vladimír Růžička především hokejista a trenér, který něco v ledním hokeji dokázal a lednímu hokeji i rozumí, na tom to všechno stojí a s tím to i padá, jak se někdy používá. A určitě pro náš sport, a lední hokej předvším, toho za svojí kariéru udělal dost a dost.

Na závěr bych chtěl ještě uvést jednu věc, že v článku z něhož jsem vycházel stojí za povšimnutí velice obsáhlá diskuze, která v době, kdy jsem článek zveřejňoval čítala již přes 600 diskuzních příspěvků. Nemám nic proti, ani jednomu z diskutujících, ani jsem všechny příspěvky nečetl. Každý má právo na svůj názor, a to i respektuji, ale některé výplody mi přišly, až úsměvné, s jakou jistotou se tam propírají, tak detailní, soukromé a někdy i intimní informace, těch úvah, spekulací, konspirací a hlavně „zaručených „ informací tzv. „ z první ruky“... to tedy před informovaností naší veřejnosti klobouk dolů.


EPILOG :

... ten jenž je bez hříchu, ať hodí kamenem ...

Autor: Ivo Panuš | středa 28.9.2016 14:22 | karma článku: 16.85 | přečteno: 826x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 7.73 | Přečteno: 79 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 8.44 | Přečteno: 220 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 8.97 | Přečteno: 134 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 14.75 | Přečteno: 345 | Diskuse
Počet článků 236 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1040

... žít a zůstat v životě úplně sám v samotě,to není úplně nejvhodnější a nejšťastnější,ale ne vždy o tom rozhodujeme my sami,někdy jsme dokonce bez šance postaveni tzv. před hotovou věc ... a tečka ...a toto mají zvířata geneticky v sobě zakódované,a proto žijí ve smečkách,různých společenstvech,pospolitostech a symbiózách ...... káždý z nás,bez rozdílu toho v jaké své momentální životní situaci se nachází, to má na tomto světě na určitý čas všechno pouze a jenom propůjčené ... ... ten,kdo si to již uvědomil,a i se podle toho tak již chová,přemýšlí a uvažuje,patří mu za to tedy i poděkování ... ... ten,kdo je pomalejší,tak se k tomuto prokouše...po čase také,a budiž všem tyto články návodem,slabikářem,pomůckou,příručkou  ... může nastat situace,že některé myšlenky, prezentované v článcích, v někom z Vás vyvolají nepříjemný a negativní pocit,který je označován,jako VZTAHOVAČNOST,ale mohu Vás uklidnit,protože pokud by u Vás tato situace,nastala,tak se jedná o SVĚDOMÍ...

...život mě naučil,že nejnebezpečnější a nejbezpečnější zároveň, jsou zbraně : -lidský jazyk -tužka -papír ... nakonec ne jednou jsem se stal terčem posměchů,ironických poznámek,zesměšňování a ponižování,že moje IQ a schopnost komunikovat,odpovídá tomu,že musím psát,a to nejlépe ještě do konceptu...ano,tak mě to život naučil,nestydím se za to a budu v tom i pokračovat dále,jelikož se mi to osvědčilo i z dob,když mi bylo vyhrožováno odstraněním a fyzickou likvidací,když jsem byl vystaven a stal se obětí rabování a plundrování,když jsem byl uvržen do SAMOTY,když jsem zůstal na všechno a ve všem SÁM.....ale osvědčilo se mi to i v době,kdy po tom všem,mi byl navrhut SMÍR v domnění,že bude vše ZAPOMENUTO...

P.S.  Z přetrvávajících zdravotních důvodů není moje motorika ještě úplně vpořádku, v souvislosti s vkládáním myšlenek skrz klávesnici na "papír", a tak to může někdy působit diletantsky, až komicky  :-(

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...